Kategori
guide

Sudamina, naturliga behandlingar och botemedel i onlineapotek: erbjudanden och rabattkoder

Upptäck symptomen och orsakerna till svettning och mediciner och naturläkemedel för att behandla svetteksem. Använd våra rabattkoder för att köpa dem på onlineapotek till låga priser.

Speciellt om du är förälder har du redan fått ta itu med det Sudamina. Som namnet antyder, denna störning som påverkar spade, är relaterat till svettas och det är ganska vanligt bland Bebis e barn. Det förekommer främst på sommaren och barn lider ofta av det också vuxna.

I den här artikeln kommer vi att beskriva de olika typerna av svetteksem och symtomen effektiva medel mot svettning. Du hittar även länkar till onlinebutiker, närmare bestämt apotek och paraapotek, var man kan köpa läkemedel och naturläkemedel mot svetteksem.

Som alltid rekommenderar vi att du drar nytta av Rabattkoder på vår sida, för att få ännu bättre priser och spara på köpet av dessa produkter. Kom ihåg att kolla alltid tillgängligheten av erbjudanden och rabattkoder på Bästa rabatter först di något onlineköp.

Vad är sudamin: orsaker och symtom på svetteksem

Sudamina eller svetteksem är en hudsjukdom, som vanligtvis presenterar sig i form av utslag. Det kännetecknas av gudar Röda prickar på huden, lätt svullen och kan i allvarligare fall ge upphov till ödem och a pruritus Väldigt irriterande.

Roten till problemet ärobstruktion av utsöndringskanalerna i svettkörtlarna, vilket orsakar stagnation av svett på huden orsakar de irritation och infektioner på dess yta. Mellan orsaker till svettning vi hittar:

 • överdriven svettning;
 • svettkörtlar ännu inte väl utvecklade (barn);
 • kläder som är för åtsittande eller tunga;
 • olämpliga hudkrämer.

Typer av svettdermatit

Sudamina drabbar främst nyfödda och barn, men det är inte ovanligt att det förekommer även bland den vuxna befolkningen. De delar av kroppen mest utsatta för fenomenet är: armhålor, ljumskar, inre lår, rygg, nacke, bröst och axlar. Det finns tre typer:

 • Kristallin Sudamin. Det är vanligast, har de mildaste symtomen och åtföljs ofta inte ens av klåda. Det påverkar den mest ytliga delen av huden och tenderar att försvinna spontant efter högst några dagar.
 • Sudamina Rubra. Det är den mellanliggande formen när det gäller symtomens svårighetsgrad, kännetecknad av ett mer uttalat hudutslag, med röda prickar som liknar stick, lätt svullna och åtföljda av klåda. Det påverkar den djupaste delen av huden och kan även ge upphov till pustler.
 • Djup svett. Det är den allvarligaste formen, som lyckligtvis sällan och främst drabbar vuxna. Det kännetecknas av icke-kliande papler, liknande gåshud. Det är konfigurerat som en komplikation av Sudamina Rubra och påverkar den djupaste delen av epidermis.

Förebygga och behandla svettning: mediciner och naturläkemedel

I de flesta fallen, hudutslagen försvinner av sig själv, om några timmar eller några dagar. Denna naturliga process kan påskyndas genom att implementera en serie av sunt förnuftsbeteenden, först bland alla undvika svettningar. Några tips som kan följas i detta avseende är:

 • hålla utslagsområdet rent, tvätta den med neutral tvål och torka den genom att försiktigt dutta den med en handduk eller en mjuk trasa;
 • klä dig lätt, föredrar tyger som linne på sommaren och bomull på vintern, undviker överdriven täckning;
 • för nyfödda, under bad, användning ris eller havrestärkelse;
 • undvik fuktiga och trånga miljöer, föredrar fräscha och välventilerade;
 • använd inte rengöringsmedel och kroppskrämer som är för tjocka, eftersom de kunde blockera svettkörtlarna.

Vid kvarstående symtom eller kraftig svettning – alltid under råd från din läkare – är det möjligt att ta några droger eller gudar naturläkemedel för att hjälpa till med återhämtning, såsom:

 • salvor baserade på zinkoxid: används ofta, särskilt på barn, eftersom de är ett naturligt botemedel mot svett och lindrar dess symtom;
 • vattenfri lanolin: rik på mjukgörande ämnen, utmärkt för att förhindra att huden torkar ut;
 • kalaminbaserade lotioner eller mediciner antihistaminer: för att minska klåda;
 • kaliumalun: deodoranter baserade på detta ämne är användbara för att förhindra svettning;
 • kortison: i de mest allvarliga och ihållande fallen;
 • antibiotika: om en bakteriell infektion är närvarande;

Vi rekommenderar undvika pulverformuleringar, såsom mentolerade pulver, som ytterligare kan täppa till porerna.

Naturläkemedel och mediciner mot svett i onlineapoteket

Nedan erbjuder vi dig en lista över butiker där du kan hitta mediciner och naturläkemedel mot svetteksem. Vi rekommenderar alltid att du rådgör med din läkare innan du påbörjar någon form av terapi. Använd i Rabattkoder som du hittar på Bästa rabatter (länkar finns nedan) för få ytterligare besparingar på dessa nätbutiker.

20 nätapotek där du kan använda rabattkoder

För att ta reda på vilka rabattkoder som finns, klicka på onlineapoteket du är intresserad av, kopiera rabattkoden och klistra in den under köpfasen.

 1. OPENFARMA
 2. FARMAEUROPA
 3. KUNLIGT APOTEK
 4. LLOYDS Apotek
 5. 1000 Apotek
 6. VIATA
 7. FARMAEUROPA
 8. PÅVENS Apotek
 9. Apotek 33
 10. FARMAÈ
 11. APOTEK
 12. Apotek JAG BETALAR LITE
 13. JORDBYN
 14. SCHIAVO HOMEOPATISK Apotek
 15. ANTIKA ORLANDI Apotek
 16. Apoteksvän
 17. PROMOFARMA
 18. ALTHEA Apotek
 19. EASYFARMA
 20. DOCFARMA
Lämna ditt betyg