Kategori
guide

5 knep att boka på bokning och spara

Om du undrar hur du sparar på hotellet till din nästa resa bör du veta att det finns flera knep för att hitta fördelaktiga priser på Booking

Bland sajterna för att spara på hotell är Booking säkert bland de mest kända och mest pålitliga plattformarna, samt full av förslag för alla smaker och plånböcker, tillgängliga i alla delar av världen.

Om du undrar hur spara på hotellet inför din nästa resa bör du veta att det finns flera knep för att hitta fördelaktiga priser på Booking, tillgängliga av plattformen själv för sina användare eller i form av rabatter eller kuponger, som du istället kan hitta genom att ta en titt på vår webbplats.

Är du redo att boka din nästa semester?

Hur man sparar på bokning

Bokning är bland plattformarna för hotellbokning nummer ett i världen tack vare sin närvaro på webben i mer än tjugo år nu, och har alltid stuckit ut för sin stora diversifiering när det gäller strukturer så att vem som helst, oavsett tanke på vistelse och budget, kan hitta med underlätta lösningen som passar din budget och dina preferenser.

Det är därför självklart att de flesta som avser att boka ett hotell skriver in i Google Booking.com-strängen som, förutom att vara en enkel sida att navigera på, erbjuder möjligheten att använda sökfilter för att förfina processen och enkelt hitta förslag med lägst pris.

Knep nummer 1: övervaka erbjudanden vid bokning

Det första tricket att spara när man bokar hotell på Booking är att övervaka erbjudandena, med hänsyn till att själva Booking ofta erbjuder rabatter på hemsidan och kampanjer som gäller under innevarande månad, eller för vissa perioder på året. När så är fallet markeras de strukturer som speglar användarens sökavsikt, med hänsyn till destination, typ av önskad struktur och pris.

Knep nummer 2: filtret hittar erbjudanden

Ett annat knep för att spara pengar är filterfunktionen "Hitta erbjudanden” på bokning; inte alla vet att erbjudandesökningssträngen finns bland sökfiltren och att det räcker med att välja den för att i listan över strukturer bara få fram förslagen på sista minuten-erbjudanden eller till ett reducerat pris.

För att ställa in sökfiltret "hitta erbjudanden" måste du ansluta till bokningssidan, fylla i fälten med destination och eventuellt datum; sedan, i menyn där det står filter, skriv in filtret "alla erbjudanden": när filtret har satts in, på sökresultatsidan kommer du bara att se destinationerna med rabatterade priser. Det här är ett knep som också verkligen sparar dig tidsmässigt, eftersom sajten på så sätt grupperar bara de strukturer som uppfyller sökkriterierna på en enda sida.

Knep nummer 3: leta efter de mest bekväma datumen

Alla datum visar inte samma pris på samma fastighet. Uppenbarligen finns det högsäsong och lågsäsong, precis som det är välkänt att priserna stiger runt helgerna. Också i det här fallet kan du gå till hemsidan för webbplatsen och scrolla ner till formuleringen "tillgänglighet": härifrån kan du öppna kalendern och se strukturens priser dag för dag, för att jämföra aktuella erbjudanden och priser och välja den mest bekväma perioden att boka.

Knep nummer 4: dra fördel av kampanjer

Bokningskampanjer är frekventa och Booking deltar också som många andra reseportaler i Black Friday-rabatter, under en period som vanligtvis är aktiv i november månad. Om du bokar dra nytta av Black Friday-erbjudanden, kommer rabatten att gälla vid bokningar fram till juni nästa år.

Slutligen, med tanke på början av året eller stora helgdagar (Nyår, Jul, påsk, långhelger), erbjuder Booking användare rabatter och tillfälliga kampanjer som kan användas på ett urval av fastigheter utspridda över hela världen.

Knep nummer 5: gratis avbokning

Bokning erbjuder den fantastiska möjligheten att boka och avboka gratis även fram till dagen innan. Även om du inte är säker på datumen eller om resan fortfarande är i planeringsfasen, om du hittar en intressant och förmånligt prissatt fastighet som erbjuder gratis avbokning, vänta inte, boka! Om du inte kan åka kan du avboka bokningen, och du kan också göra det om du vid en annan sökning hittar en lösning som bättre passar dina behov.

Men var försiktig innan du bokar; inte alla faciliteter erbjuder denna möjlighet och den giltiga uppsägningstiden är inte universell.

Rabattkoder Bokning

Många frågar hur lång tid i förväg det är bäst att boka på Booking men det rätta svaret är: när du hittar den perfekta fastigheten. Om du letar efter en fastighet för din nästa semester och hittar ett bra erbjudande, boka med gratis avbokning: oavsett vad har du tagit dig en utmärkt möjlighet.

I vilket fall som helst, ta en titt på vår sida för att gå på jakt Bokningsrabattkoder och kuponger och börja tänka på din nästa resa.

Lämna ditt betyg