Kategori
guide

Billiga resväskor: de bästa nätbutikerna, erbjudandena och rabattkoderna

Vilka egenskaper måste en perfekt resväska ha? Allt du behöver veta och de bästa onlinebutikerna där du kan köpa resväskan till din nästa resa till rabatterade priser, tack vare Rabattkoder rabattkoder.

Den här artikeln är för alla som måste köpa en ny resväska och de vet inte vilken modell de ska välja. 

Låt oss genast börja med att säga det det finns ingen resväska bättre än en annan och att allt beror på vilken typ av användning som ska göras av den, dvs typ av resa. Med utgångspunkt från det transportmedel som används, passerar varaktighet, destination och andra detaljer.

Nedan kommer vi specifikt att analysera vilka variabler som avgör vilken är den bästa resväskan för en specifik typ av resa och därefter de lösningar som marknaden erbjuder.

I slutet av artikeln kommer vi också att förse dig med en lista över nätbutiker där du kan köpa den bästa resväskan med hjälp av Rabattkoder som du hittar på vår hemsida för spara. Glöm inte att ta en titt på Bästa rabatterna på jakt efter erbjudanden och rabattkoder innan du gör ett onlineköp, eftersom det är bekvämt för dig!

Besök kategorin Resväskor rabattkoder för att upptäcka nya rabatter och erbjudanden

Valet av resväska beror på typen av resa 

Faktorerna att utvärdera för att välja den bästa resväskan baserat på typen av resa är:

 • Resans varaktighet
 • Typ av resa
 • Använda transportmedel

Resans varaktighet

Det betyder inte att för att ta en lång resa behöver du nödvändigtvis en mycket stor resväska. Det finns de som älskar att resa lätt och brukar använda handbagage även för två veckors semester, tvätta sina kläder medan de är på plats.

Men i allmänhet, beroende på resans längd, behöver du mer eller mindre utrymme i din resväska. Därför är den första faktorn att utvärdera hur länge du kommer att vara borta från hemmet och hur många kläder och föremål du kommer att behöva under din vistelse.

Typ av resa

Kommer du att åka på en ambulerande resa eller stannar du alltid på samma plats? Låt oss formulera om frågan: kommer du att kunna packa upp dina väskor när du har nått din destination och lägga tillbaka dem i din resväska först den dag du måste lämna igen?

Om svaret är ja, har du inga speciella behov för att välja den mest lämpliga resväskmodellen. Annars, om du kommer att behöva packa och packa upp din resväska flera gånger, eftersom du flyttar ofta och vistas på olika platser, kommer du att vara bättre att välja en lätt och mer lättflyttbar sådan, till exempel en vagn.

Använda transportmedel

Hur kommer du att nå ditt resmål? Om du reser med flyg måste du i 90 % av fallen bestämma dig för om du ska lägga till lastrumsbagage till bokningen eller om du ska resa enbart med handbagage. I det första fallet kommer du inte att ha några speciella storleksbegränsningar, utan du måste bara respektera den högsta tillåtna vikten av flygbolaget (vanligtvis runt 20 kg, men det beror på).

Men om du inte checkar in ditt bagage måste det strikt och oflexibelt respektera (särskilt om du reser till låg kostnad) de åtgärder som företaget angett. Vet att det idag finns två typer av handbagage, det lilla, som går under sätet framför dig och som uppfyller måtten på 40 20 cm x cm x cm 25 (praktiskt taget en ryggsäck) och det "stora" handbagaget, som du kan förvara i lämpliga överliggande papperskorgar och vilka åtgärder 55 40 cm x cm x cm 20.

Välj noggrant baserat på dessa mått och vilken typ av biljett du köpt, för att överskrida måtten kan kosta dig dyrt.

Om du reser med andra transportmedel har du färre begränsningar. I bilen är det bekvämare att ha mjuka resväskor som kan anpassa sig i form efter bagageutrymmets kapacitet, medan om du åker tåg och måste flytta från stationen till fots eller med kollektivtrafik kommer hjulen på en vagn till hands. 

Vissa butiker där du kan hitta en rabattkod

 1. AMASON
 2. EMPORIO CATTANI
 3. BAGAGLIO.IT
 4. LE SAC OUTLET
 5. GLAMOURVÄSAR
 6. EPRIS
 7. CUOIERIA SHOP
 8. SISTA MINUTEN PÅSAR
 9. PIQUADRO
 10. EBAY

Typer av resväskor

Efter att ha analyserat dessa faktorer, låt oss gå vidare till de typer av resväskor som erbjuds på marknaden. I grund och botten måste man välja mellan

 • Små, medelstora eller stora resväskor
 • Styva, halvstyva eller mjuka resväskor
 • Resväskor med handtag eller hjul

Måtten: liten, medium eller stor resväska?

Det finns resväskor i olika storlekar på marknaden. Vanligtvis 

 • små resväskor de har den längsta sidan som inte överstiger 55 cm, så att de passar som handbagage för de som reser med flyg. 
 • medelstora resväskor, med en långsida mellan 55 cm och 70 cm
 • stora resväskor, med en långsida större än 70 cm   

Det är klart att ju större de är, desto mer väger de. Speciellt om du har begränsningar för den maximala vikten, tänk på att resväskor kan väga tomma från 2 till 6 kg, men detta påverkas också av resväskans material, som vi kommer att prata om nu. 

Materialet: styv, halvstyv eller mjuk resväska

Materialet i resväskan påverkar dess vikt, kapacitet, säkerhet, skydd och pris.

Hård resväska 

Den är vanligtvis gjord av polykarbonat, ABS eller polypropen och har följande för- och nackdelar. 

Fördelar: elegant, resistent, vattentät, säker. 

Nackdelar: tung och dyr.  

Mjuk eller halvstyv resväska

Vanligtvis gjord av nylon eller polyester och har följande för- och nackdelar.

Fördelar: lätt, ekonomisk, anpassningsbar, rymlig.

Nackdelar: mindre motståndskraftig, mindre säker, mindre skyddande.  

Resväska med handtag eller hjul

Som nämnts ovan är resväskorna med hjul, dvs vagn, de är bekväma i alla de situationer där du under resan måste göra frekventa rörelser som kräver att du bär dina resväskor för hand. Låt oss tänka på att behöva ta en färja, nå porten på flygplatsen eller en tågstation med kollektivtrafik. Detta gäller särskilt om resväskan är tung. 

Omvänt, om du inte har dessa uppgifter, det praktiska med en resväska med handtag, av a VAGN eller till och med en reseryggsäck det är tveklöst. Dessa typer av bagage är mer mångsidiga, eftersom de är lätta att hantera och praktiska. De kan bäras på axlarna och tack vare de många fickorna kan du organisera innehållet i fack uppdelade från varandra, för att inte behöva ta ut allt varje gång. 

Var kan man köpa en resväska online 

Du kan köpa en resväska på de viktigaste e-handelsplattformarna och i många specialiserade onlinebutiker. Om du är intresserad av att köpa en resväska så hittar du nedan en lista över nätbutiker där du kan ta del av våra rabattkoder för att få ytterligare besparingar. Välj det märke och den modell du föredrar, klistra in rabattkoden i lämpligt fält vid köp och få ännu mer förmånliga priser. 

Ytterligare ett urval av nätbutiker där du kan köpa en resväska med rabatt 

För att ta reda på vilka rabattkoder som finns, klicka på den butik du är intresserad av, kopiera rabattkoden och klistra in den under köpfasen.

 1. PITTAROSSO 
 2. UNIEURO
 3. ZALANDO
 4. CARPISA
 5. ZALANDO PRIVE
 6. GIORDANO SHOP
 7. YOOX
 8. COOP ONLINE
 9. TIOKAMP
 10. Korsväg
Lämna ditt betyg