Kategori
guide

Online vinförsäljning: erbjudanden från de bästa sajterna och vinbutikerna

Vinälskare, om du inte redan har gjort det, försök att söka och köpa dina favoritflaskor online. Webben är full av specialiserade butiker som erbjuder de bästa märkena till verkligt överkomliga priser. Under de senaste åren har sektorn vuxit mycket och många giltiga och...

Vinälskare, om du inte redan har gjort det, försök att söka efter ed köp dina favoritflaskor online. Webben är full av specialiserade butiker som erbjuder det bästa etiketter till riktigt överkomliga priser.

De senaste åren har branschen vuxit mycket och många giltiga e-butiker har skapats som säljer kvalitetsprodukter till priser som vanligtvis är lägre än traditionella butiker.

Missförstå oss inte, charmen med vinbutiken finns kvar, men då och då en del riktad näthandel skadar inte, både att hitta produkter mindre lätt att hitta någon annanstans, både, framför allt, om du vill spara.

De bästa vinbutikerna online: rabatter och erbjudanden

Nedan listar vi några online vinbutiker, som de regelbundet erbjuder rabatter och erbjudandendär det är möjligt köpa kvalitetsviner till låga priser. Vi påminner dig om att du alltid hittar på bästa rabatter kuponger och rabattkoder för köp dina favoritviner till rabatterade priser i var och en av dessa butiker.

Tannik

Den största italienska vinbutiken i världen samlar över 2.500 XNUMX vingårdar, från de mest kända till nischade, för att njuta av kvalitetsviner till överkomliga priser. Aktiva erbjudanden:

 • Erbjudande 15 €: många viner från utvalda vingårdar från hela Italien till rabatterade priser.

Köp på Tannik

Italienska vinälskare

Ett urval av de bästa onlinevinerna med gratis frakt i Italien för beställningar över €99. Aktiva erbjudanden:

 • 5% rabatt: på din första beställning.
 • 15% rabatt: på alla viner för hela januari månad.

Köp på Italienska vinälskare

WineOwine

Med WineOwine kommer du att få tillgång till reserverade urval, guidade provningar och föreslå nya producenter att upptäcka tillsammans. Aktiva erbjudanden:

 • 30 € rabatt: på den första beställningen med en minsta utgift på €99.
 • Erbjudande 10 €: genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du 10 € rabatt att spendera på ditt första köp.

Köp på WineOwine

Saywine

Online vinbutik där du kan hitta fina italienska och franska viner och högkvalitativa gastronomiska produkter. Aktiva erbjudanden:

 • 5 € rabatt vid första köp till alla nya medlemmar.

Köp på Saywine

Tusendel

Med över 300.000 70.000 leveranser till mer än XNUMX XNUMX europeiska kunder är det ledande inom onlineförsäljning av fantastiska franska, italienska och världsviner, köpta direkt från fastigheten. Aktiva erbjudanden:

 • 33% rabatt: från och med det tredje köpta fallet (om du köper två är det tredje gratis).

Köp på Tusendel

Vinatis

Online sedan 2002 och med över hundra tusen kunder redan betjänade, är det den ledande sajten för vinförsäljning i Frankrike, två gånger utsedd till årets bästa vinbutik. Det erbjuder endast viner, champagner och sprit som smakats och godkänts av sitt team av sommelierer. Aktiva erbjudanden:

 • Erbjudande 5 €: genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du 5 € rabatt att spendera på ditt första köp.

Köp på Vinatis

Drinks&Co (Uvinum)

Den största webbutiken i Europa med cirka 75.000 48 produkter till bästa pris. Beställ och få hem inom XNUMX timmar. Aktiva erbjudanden:

 • Erbjudande 10 €: 10 € rabatt på ditt nästa köp. 

Köp på Drinks&Co

Köp viner

De bästa italienska vinerna utvalda av detta företag, på marknaden i över 50 år. Aktiva erbjudanden:

 • 5 € rabatt: 5 € rabattkupong på din första beställning.
 • 10% rabatt: ytterligare 10 % rabatt på köp.

Köp på Köp viner

Vinimolon

Ett litet familjeägt företag i provinsen Venedig, som producerar autentiska och originella viner, kännetecknade av den okontrollerade utvecklingen av naturliga aromer och smaker. Aktiva erbjudanden:

 • 10% rabatt: på din första beställning.

Köp på Vinimolon

Vinmust

Ett brett urval av italienska viner till ett rabatterat pris med exklusiva erbjudanden och rabatter reserverade varje vecka. Aktiva erbjudanden:

 • Gratis frakt: i Italien för beställningar över €49.

Köp på Vinmust

Giordano viner

De bästa italienska vinerna online. Röda, vita och roséviner, grappas och likörer. Regionala viner och försäljning av presentkorg. Aktiva erbjudanden:

 • 5 € erbjudande: genom att prenumerera på nyhetsbrevet får du 5 € rabatt att använda på sajten med en utgift på minst 50 €.

Köp på Giordanovini

Bra vin Italien

De bästa vita, rosé- och röda vinerna, söta vinerna, fantastiska vinerna och mousserande vinerna från utvalda italienska vingårdar till rabatterade priser. Aktiva erbjudanden:

 • 5 € välkomstrabatt: som ska användas vid första köpet.

Köp på Bra vin Italien

Järn 13

En atypisk vingård, som består av människor sammanlänkade av en stark passion för vin och kreativitet. Aktiva erbjudanden:

 • inga aktiva erbjudanden för tillfället.

Köp på Järn13

Vin butik

Specialiserat på försäljning av vin online sedan 1999, det är den italienska sajten som ingår i rankningen av de bästa vinbutikerna i Bordeaux-skolan. Röda, roséer, vita, mousserande viner, desserter för alla plånböcker. Aktiva erbjudanden:

 • inga aktiva erbjudanden för tillfället.

Köp på Vin butik

Lämna ditt betyg