om oss

storia

Migliorsconti.it föddes 2014 från Bloo Srls passion för intelligent och bekväm shopping. Sedan dess har vi engagerat oss i att undersöka, katalogisera och dela rabattkoder och exklusiva erbjudanden för nästan 4000 onlinebutiker, som täcker ett brett utbud av sektorer och produkter. Oavsett om du letar efter kläder, elektronik, resor eller tjänster så har vi rätt rabattkod för dig!

Vår tillväxt

Under 2015 gick vårt engagemang för att ge otroliga besparingar utöver Italien med lanseringen av vår engelska webbplats, vouchercodes.eu.com. Så vi har tagit med vår praktiska shoppingfilosofi till Storbritannien, och hjälper fler och fler människor att spara på sina onlineköp.

Hur man håller sig uppdaterad

För att göra din shoppingupplevelse ännu enklare har vi skapat Telegram- och WhatsApp-kanaler där vi delar information dagligen bästa rabattkoderna. Du behöver inte längre söka långt och brett: följ oss bara på våra kanaler för att få erbjudanden direkt på din smartphone!

Vår app

Och det är inte allt! Vi har utvecklat en app tillgänglig på Google Play, både på italienska och engelska, för att alltid ha de bästa erbjudandena med dig, var du än är. Migliorsconti.it-appen har designats för att vara användarvänlig och intuitiv, så att du snabbt och enkelt kan hitta och använda rabattkoder.

Uppdraget

Vårt uppdrag är enkelt: hjälpa dig spara tid och pengar varje gång du handlar online. Vi är ett dedikerat och passionerat team som alltid letar efter de bästa erbjudandena för dig. Vi tror att shopping online ska vara en trevlig och bekväm upplevelse, och vi är här för att se till att du får mest valuta för pengarna.

Tack för att du valde Rabattkoder.eu. Vi är glada över att ha dig hos oss och hoppas kunna hjälpa dig att spara på dina nästa köp!

För eventuella frågor eller supportförfrågningar kontakta oss via e-post [e-postskyddad], om du har ett konto och vill begära borttagning kan du använda formuläret som finns på sidan Databorttagning

När du köper via länkar på Rabattkoder.eu kan vi tjäna en provision