Användarvillkor

Genom att använda tjänsterna på Rabattkoder.eu-portalen förklarar användaren att han har förstått och accepterat följande villkor:

1. Vilka vi är:

Rabattkoder.eu är en portal som samlar information om koder, kuponger och rabattkuponger, kampanjer och reor som görs tillgängliga av butiker och tjänster som finns på Internet, som i alla fall inte är länkade på något sätt till vår portal, eller till dess ägare.

Alla tjänster på webbplatsen Rabattkoder.eu är gratis och tillgängliga för alla användare.

Rabattkoder.eu-portalen ansvarar inte för någon publicerad produkt eller erbjudande. Om du har några frågor om koder eller kampanjer som samlas in på vår sida, inbjuder vi dig att kontakta butikerna som erbjuder dem direkt.

2. Koder:

Informationen som tillhandahålls för varje erbjudande som publiceras på vår webbplats kan skilja sig från de faktiska versionerna som finns i de angivna butikerna. Rabattkoder.eu-portalen ansvarar inte för felaktig information och/eller utgångna erbjudanden. Även om vi kontinuerligt arbetar med att verifiera och kontrollera publicerade kampanjer, kan användare hitta erbjudanden som har löpt ut eller inte fungerar.

Användaren är ensam ansvarig för det sätt på vilket han använder koderna som finns på vår portal.

Rabattkoder.eu ansvarar inte för eventuella missbruk som kan uppstå på grund av felaktig användning av informationen som tillhandahålls på portalen.

3. Användarprofil:

Rabattkoder.eu-portalen erbjuder sina användare möjligheten att registrera en profil som gör att de kan följa erbjudanden från utvalda butiker. Registrering är gratis och förutsätter användarens uttryckliga samtycke till att få en e-postuppdatering om nya erbjudanden.

4. Meddelanden/nyhetsbrev:

Rabattkoder.eu-portalen låter sina användare registrera sig gratis till nyhetsbrevet om erbjudanden från utvalda butiker. Registrerade användare får ett e-postmeddelande varje gång en ny kod publiceras i en butik eller i en kategori de har valt.

Användaren kan avbryta varningarna genom att gå till sin profil eller genom att klicka på länken i slutet av varje e-postmeddelande som tas emot från vår portal.

För att begränsa antalet mottagna varningar inbjuder vi våra användare att endast prenumerera på de nyhetsbrev från butikerna som de finner bäst lämpade för deras behov.

5. Avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet/ta bort din profil:

För att avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet eller ta bort din profil, inbjuder vi dig att kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret i avsnittet "Kontakter". Vi lagrar ingen information om annullerade registreringar eller profiler, så det går inte att återställa dem efter avbokning.

6. Sekretesspolicy:

Skyddet av din integritet är en fråga av yttersta vikt för oss. All information som samlas in används uteslutande i syfte att hantera webbplatsen Rabattkoder.eu och kommuniceras eller säljs inte till tredje part, och den används inte heller på andra sätt än de som fastställs i integritetspolicyn.

Mer information om datainsamlingen för Rabattkoder.eu-användare finns i avsnittet "Sekretesspolicy". HÄR.

7. Godkännande:

Tillgång till och användning av tjänsterna på Rabattkoder.eu-portalen förutsätter fullständigt godkännande av dessa villkor. Alla ändringar eller uppdateringar därav kommer att meddelas i detta avsnitt.

Vid frågor och/eller tvivel uppmanar vi dig att kontakta oss via kontaktformuläret som ska fyllas i i avsnittet "Kontakter".

Bloo Company

Pescara Italien

Skatte-ID 01845870680

email: [e-postskyddad]

När du köper via länkar på Rabattkoder.eu kan vi tjäna en provision