Karnevalserbjudanden och rabatter 2024

Många rabattkoder för karnevaler, evenemang och avkopplande helger, rabatter för att köpa presentidéer, kostymer och produkter för fest.

Sabbiarelli erbjudande  • Använd 10 gånger     Går ut om 6 månader

Combo - Karnevalsmasker

Köp Combo - Sabbiarelli Carnival Masks och du kommer att ha: 1 Sabbiarelli-korg med 12 färgade SANDPENNA och 1 skalare 3 Album med 8 MASKER och 5 teckningar av karnevalsmasker 2 GRATIS brickor och 2 skalare
		
        {
          "id": "2590426",
          "title": "Combo - Maschere di Carnevale",
          "description": "Acquista la Combo - Maschere di Carnevale Sabbiarelli e avrai:\n  1 Basket Sabbiarelli con 12 PENNE DI SABBIA colorata e 1 spellicolino\n  3 Album con 8 MASCHERE e 5 disegni di maschere di Carnevale\n  2 Vassoi e 2 Spellicolini in OMAGGIO",
          "thumbnail": "",
					"gt_translate_keys": ["title", "description", "code", "perma", "store_perma"],
          "code": "",
          "perma": "combo-maschere-di-carnevale",
          "store_perma": "sabbiarelli",
          "url": "https://www.migliorisconti.it/go.php?coupon_id=2590426",
          "store_id": "699"
        }
      

Karneval i Italien är en mycket populär och traditionell festival som firas varje år före fastan. Varje region i Italien har sin egen karnevalstradition, med parader av allegoriska flöten, masker och färgglada kostymer, och gatufester.

Il Venedigs karneval det är kanske den mest kända och antika i Italien. Denna händelse går tillbaka till medeltiden och ser tusentals människor klädda i utarbetade kostymer och masker delta i parader och fester längs stadens kanaler.

Ivrea-karnevalen i Piemonte är känd för sin Battle of the Oranges, där deltagarna kastar apelsiner på varandra på stadens gator.

I Cento, i Emilia-Romagna, finns barnkarnevalen, där barn paraderar genom gatorna i färgglada kostymer och masker. Karnevalen i Putignano, i Puglia, är en av de äldsta i Italien och pågår under hela februari månad, med parader av allegoriska flöten och dans- och sångshower.

I allmänhet är karnevalen i Italien en tid av glädje och nöje som firar slutet av vintern och början av våren.

När du köper via länkar på Rabattkoder.eu kan vi tjäna en provision