Kategori
guide

Naglar för alla hjärtans dag: inspiration och rabattkoder

Skapa din egen nagelkonst med kärlekstema med nagellack, glitter, klistermärken och andra tillbehör. Spara på din alla hjärtans dag manikyr med rabattkoder på nagellack och accessoarer ingår.

Den 14 februari närmar sig och det är dags att inte bara tänka på presenter och romantiska middagar utan också på nagel konst di Alla hjärtans dag. En vacker manikyr med kärlekstema är faktiskt ett snyggt, enkelt och fantasifullt sätt att förändra utseendet lite utan att förvränga det, och fira alla hjärtans dag med rätt stämning!

Nagelkonst baserad på passionsröda nagellack, dekorerade med strass, glitter och hjärtan klä upp naglar av vilken typ och form som helst, vilket gör dem annorlunda från de vanliga, nyckfulla och eleganta.

I den här artikeln ska vi se några av trenderna för Alla hjärtans dag naglar utan att glömma shopping; om du vill skapa den perfekta alla hjärtans dag-manikyren behöver du nagellack, dekorationer baserade på nagelklistermärken eller glitter och tillbehör som penslar eller UV-lampor, för att skapa "rejäl" nagelkonst även hemma.

I slutet av artikeln lämnar vi dig med en serie av Rabattkoder på nagellack och tillbehör för att skapa all nagelkonst du vill ha på alla hjärtans dag; låt dem inte fly!

Alla hjärtans dag nagelkonst med hjärtan

Låt oss börja med en fantastisk Alla hjärtans dag-klassiker, naglar målade med en vit monokrom bas och ett litet rött hjärta. Färgerna vitt och rött är rent vägledande, vi vet faktiskt att kärlek inte har någon färg (eller så har den alla, beroende på din synvinkel). 

Rött och vitt finns dock kvar på listan över favoriter för Alla hjärtans dag nail art, kanske för att de tillsammans är en effektiv kombination och förmedlar glädje och lättsamhet.


För att skapa denna nagelkonst måste du applicera en bra bas av nagellack och topplack på nageln, fortsätt sedan med appliceringen av ett eller flera självhäftande hjärtan, eller rita dem med hjälp av en pensel med tunn spets eller stämplar. 


Förutom vitt är färgerna som passar bra till rött puderrosa eller nude, vilket förstärker naglarna och ser bra ut på både unga och mer mogna händer. Det finns många kombinationer av färger och hjärtformade dekorationer: du kan rita hjärtan på bara några få naglar eller replikera dem på alla, varierande färg, form och storlek. Resultatet blir enkelt och roligt, perfekt att kombinera med en avslappnad look som passar bra både dag och kväll.

Spetsnaglar för alla hjärtans dag

Nail art med spetsinlägg gör dina händer verkligen sensuella! Den är gjord genom att applicera färgen med schabloner som återskapar texturen av spets på toppen av nageln, i kontrast till basen. Basen kan vara transparent för en naken och elegant effekt eller monokrom, med en vacker färg matt för att få dekorationen att sticka ut.


Att stanna kvar minimum, spets nagelkonster inkluderar vita, nakna eller ljusrosa baser på alla naglarna med dekorationer endast på ringfingret, för att inte överbelasta manikyren. Uppenbarligen finns det inga regler utan bara tolkningar, så du kan välja var och hur mycket spets som ska användas, även bestämma färgkombinationen.


Effekten är sofistikerad e av påverkan, men det är en detaljerad nagelkonst som ser bäst ut på medellånga naglar, med kvadratisk eller mandelform så att dekorationen har tillräckligt med utrymme för att sticka ut.

Alla hjärtans dag nail art med kontrasterande franska

Den traditionella röda symbolen för kärlek är ljus och ljus, men det finns många nyanser att leka med, från körsbärsrött till vinrött, till och med över till rosa nyanser eller blandat med lila.


För alla hjärtans dag nagelkonst kan du prova ditt favorit röda nagellack med en fransk baksida, eller snarare en omvänd fransk version. Franska är en typ av manikyr som involverar en vit rand på den övre delen av nageln, men om den görs omvänd, blir randen färgad på en vit eller genomskinlig bas.


Det är en enkel nagelkonst som helt fokuserar på kontrasten mellan vitt och rött, men färgkombinationerna är oändliga: rött och lila, rosa och rött, rosa och vitt, välj kombinationen och förstärk naglarna med små strass som ska appliceras på ett eller två fingrar. Glöm inte det genomskinliga och stärkande topplacket som gör att nagellacket håller länge och skyddar dina naglar!

Naglar Alla hjärtans dag bokstäver

Och om ditt budskap denna Alla hjärtans dag är kärlek på alla världens språk, klä upp dina naglar med en nagelkonst bokstäver, med ordet kärlek skrivet på naglarna eller replikerat som ett mönster. Du kan göra basen vit eller svart och leka med bokstäverna genom att skriva orden i kursiv stil eller blockbokstäver, eller välja klistermärken som sprids på nageln och filas eller förkortas efter formen; för att fixa dem behöver du bara ett lager transparent nagellack eller ett topplack. Skriften kan dock skapas med hjälp av schabloner eller med en pensel, om du har en stadig och exakt hand. 

Det vi har sett i artikeln är idéer för att börja skapa en personlig Alla hjärtans dag-nagelkonst, som uttrycker stilen och karaktären hos personen som visar upp den. Det finns de som älskar mjuka färger och de som inte kan vänta med att överdriva, de som experimenterar varje vecka och de som istället förblir nykterheten trogna; i alla fall måste bra nagelkonst skapas med säkra, professionella och kvalitetsprodukter, till att börja med nagellack.

Om du vill skapa en alla hjärtans dag manikyr hemma, skaffa långvariga nagellack i ljusa färger, och ta hand om dina naglar före och efter applicering genom att applicera en bas följt av ett lager topplack.

För att göra dekorationer på dina naglar behöver du dekaler, formar nail art penslaren lösningsmedel för att ta bort nagellack eller fixa små fläckar, lima att ge form åt naglar och krämer och oljor för att mjuka upp nagelbanden innan färg appliceras.

Köp dessa produkter i butiker som specialiserar sig på skönhet eller parfymer: på vår sida hittar du rabattkoder på många märken av professionella nagellack, för att köpa dina favoriter till låga och bekväma priser. Utöver nagellack, dra nytta av rabatter på professionella tillbehör som UV-lampan för att få den perfekta manikyren även hemma.


Nu när du har rabatter och en lång lista med butiker där du kan få allt du behöver, behöver du bara använda fantasi, smak och talang för att skapa dina drömmars nagelkonst på alla hjärtans dag, för att visa upp dig för en romantisk middag med levande ljus eller en rolig kväll på disco.

Var du än firar – och vem du än firar med – kommer dina vackra naglar verkligen inte att gå obemärkt förbi!

Använd rabattkoder för att köpa allt du behöver för hisnande nagelkonst

Passion Nails
https://www.migliorisconti.it/codici-sconto/passioneunghie

Allt för naglar
Tuttoperleunghie-katalogen

Elleerre Nails
https://www.migliorisconti.it/codici-sconto/elleerre-nails

Enailstore
https://www.migliorisconti.it/codici-sconto/enailstore

Musa Nails
https://www.migliorisconti.it/codici-sconto/musanails

Lämna ditt betyg