Kategori
guide

Air Up vattenflaska: vad det är, hur det fungerar och priser

Air Up-flaskan smaksätter vatten och ersätter plastflaskor en gång för alla. Upptäck rabattkoderna för att spara på ditt köp.

La vattenflaska Luft upp Den blev snabbt en trendig accessoar, blev populär på Tiktok och nådde världsomfattande framgång tack vare sin färgglada och glada estetik, men framför allt tack vare podsystemet. 

I pod de är dofttabletter som man kan smaksätta dricksvatten med, som ger en illusion av smak genom att stimulera det så kallade retronasala luktsinnet. 

Air Up vattenflaska ersätter plastflaskor en gång för alla, är designad för att hålla över tid och är ett användbart föremål när som helst på dygnet, som du kan ta med dig till kontoret, skolan, gymmet eller när du reser.

Låt oss se vad pod innovation specifikt består av och i slutet av artikeln lämnar vi dig med Air Up rabattkoder för att spara på köpet av vattenflaskan.

Vad är Air Up-flaskan

Sponsrad av influencers och snabbt spridda bland Tik Tok-trenderna, använder Air Up-flaskan ett internt system av tabletter som parfymerar vattnet och återför en känsla av smak till munnen. Låt oss prata om retronasalt luktsinne, det vill säga lukter som är förknippade med smaker i munnen, som i det här fallet aktiveras av att tabletter av olika smaker sätts in i Air Up-flaskan, vilket på så sätt gör vattnet doftande och "gott".

Vad är baljor

Skidorna är tabletter utan tillsatt socker och en enstaka tablett kan ge smak till upp till 5 liter vatten, vilket motsvarar 10 plastflaskor. Du kan välja mellan 17 olika baldsmaker, främst fruktsmaksatta, som ska läggas i lämpligt fack; På detta sätt släpper det ut lukten när vattnet passerar genom baljan. Den totala varaktigheten för en balja är från 3 till 4 dagar och de kan användas med normalt eller kolsyrat vatten, även om de fungerar bättre med naturligt vatten.

Hur Air Up-flaskan fungerar

Användningen av Air Up-flaskan är enkel; flaskan måste fyllas med mousserande eller naturligt vatten och sedan förs kapseln med den föredragna smaken in i lämpligt fack, placerat i den övre delen av flaskan. När vattnet passerar genom silikonmunstycket släpper baljan doften som blandas med vattnet och aktiverar på så sätt det retronasala luktsinnet. Detta är varken mer eller mindre än ett förslag, eftersom hjärnan uppfattar en smak i munnen medan den faktiskt dricker doftvatten. 

Detta system, förutom att göra vattenintaget behagligt, rekommenderas för dem som dricker mindre än de borde; 2 liter vatten om dagen rekommenderas för att hålla kroppen frisk, och med Air Up-flaskan blir drickandet en avkopplande ritual som kan drickas även när man studerar eller arbetar.

Pris på Air Up vattenflaska

Det genomsnittliga priset av Air Up-flaskan är 40 euro. Kontrollera rabattkoder och erbjudanden uppdaterade i realtid.

Varför når Air Up-flaskan all denna framgång?

Säkert på grund av den innovation som poddarna föreslår, upp till designen som gör flaskorna estetiskt tilltalande, anpassningsbara med remmar och komponenter i olika färger samt solida och robusta, mycket motståndskraftiga över tid. 

Slutligen gör kapselsystemet vatten mindre "tråkigt" och hjälper dig att dricka rätt mängd, förvandla det till en trevlig drink, att smutta på var du än är. 

Den roliga faktorn är också obestridlig, med valet mellan de olika baldsmakerna som finns och känslan av smak som ökar klunk efter klunk, vilket ger en söt (trots frånvaro av socker) och fruktig smak. 

Detta system fångade omedelbart allmänhetens nyfikenhet, särskilt ungdomar som ser Air Up-vattenflaskan som ett trendigt föremål, att visa upp sig överallt och ha i väskan när de går runt. Air Up vattenflaskan uppskattas dock av en varierad användarbas som består av mycket unga människor och vuxna, som tycker att tillbehöret är användbart och miljövänligt.

Air Up vattenflaska recension

Enligt användarnas åsikt är Air Up-flaskan ett utmärkt system för att lära sig dricka mer på ett roligt sätt och på så sätt stärka en god daglig vana. Vattenflaskan är också ett tillbehör mångsidig e utile för varje dag, att ta med dig överallt för att begränsa användningen och köpet av plastflaskor och på så sätt bidra till att minska föroreningarna. 

Air Up-flaskan är populär för sin lekfulla design och sitt podsystem, vilket gör den till en accessoar som skiljer sig från alla andra och med verklig användbarhet, samt en perfekt present att ge till sig själv eller andra oavsett kön och ålder.

Lämna ditt betyg