Kategori
guide

Philips Lumea Cashback

Köp en produkt som du väljer bland dem som är involverade i linjen "Pulsed light epilators", du kan begära återbetalning bekvämt online.

HEJ! Det vill vi informera dig om Philips (Cashbackmonitor.it) erbjuder ett cashback-initiativ endast för produkter från "Epilatorer med pulserande ljus” listat i tabellen i slutet av artikeln, och beroende på tillgänglighet i butik. De maximala återbetalningarna för varje produkt anges i kolumnen.

Du kan endast delta en gång under hela perioden och begära maximalt en återbetalning. Om din Kom ihåg att endast ange en giltig skattekod, som bara kan användas en gång.

Företaget förbehåller sig rätten att verifiera riktigheten av den angivna skattekoden och att avbryta begäran om återbetalning i händelse av en ogiltig skattekod.

Se till att du har angett rätt Iban-nummer, annars förlorar du rätten till återbetalning. Återbetalningar är inte tillåtna för IBAN-nummer associerade med postsparböcker. Dessutom kan samma IBAN endast användas en gång.
När det gäller återbetalning via uppladdningsbart kort är produkter från PayPals kreditinstitut undantagna. De enda typerna som accepteras är:

  • Uppladdningsbart kort med IBAN-kod (i detta fall gäller banköverföringsreglerna som beskrivs ovan)
  • PostePay uppladdningsbart kort (i det här fallet måste du ange kortnumret som är kopplat till din skattekod och du måste vara innehavare eller medinnehavare av kortet)

För att begära en återbetalning, anslut till webbplatsen cashbackphilipslumea.it inom 10 dagar från inköpsdatumet, gå in i avsnittet som är dedikerat till initiativet och följ proceduren som beskrivs.

Initiativet "CASHBACK PHILIPS LUMEA" är giltigt från 01-10-2022 till 31-01-2023 i butiker som har de berörda produkterna i lager och på relaterade e-handelssidor.

Spara köpehandlingen och produktförpackningen med EAN-koden.

Modell Beskrivning Återbetalning
BRI920/00 Specialpaket Philips Lumea Advanced + Satin Compact penntrimmer € 105
BRI921/00 Specialpaket Philips Lumea Advanced + Satin Compact penntrimmer € 102
BRI922/00 Specialpaket Philips Lumea Advanced + VisaPure Mini rengöringssystem € 135
BRI924/00 Lumea Advanced + Philips VisaPure mini € 135
BRI945/00 Lumea Prestige, pulserande ljusepilator, SenseIQ-teknik € 156
BRI947/00 Specialpaket Philips Lumea Prestige. Lumea Prestige, pulserande ljus epilator € 165
BRI949/00 Specialpaket Philips Lumea Prestige + Satin Compact penntrimmer € 174

Kampanjen är inte giltig och därför är köp gjorda på följande webbplatser uteslutna:
ebay.it, amazon.it, groupon.it, eprice.it, privatia.it och philips.it

Lämna ditt betyg