Kategori
guide

De bästa webbplatserna för att köpa renoverade smartphones

Erbjudanden från de bästa onlinebutikerna där du kan köpa renoverade Android-smartphones - Samsung, Huawei, Xiaomi - eller renoverade iPhones till rabatterade priser.

Renoverade smartphones: vad de är och vilka onlineplattformar du ska välja

Låt oss prata om renoverade smartphones eller begagnade enheter som efter noggranna kontroller för att verifiera bra förutsättningar släpps tillbaka på marknaden och säljs vidare till rabatterade priser.

Innan en renoverad produkt - i själva verket pratar vi inte bara om smartphones - marknadsförs igen, analyseras de den perfekta integriteten och korrekta funktion hos alla dess komponenter, hårdvara och mjukvara; från batteriet, till processorn, upp till kameran eller den externa kroppen, enligt protokoll som varierar beroende på de olika plattformarna som de sedan säljs vidare på.

Fördelarna med en renoverad produkt det finns många, både förmiljö – tack vare hållbar återanvändning av elektroniska enheter som annars är avsedda att förvandlas till massor av avfall – både för konsument medium, som också kan köpa modeller toppen av intervallet till kraftigt reducerade priser.

Ma hur mycket du sparar köpa en renoverad smartphone? Vi har försökt besvara denna fråga genom att introducera dig till de viktigaste plattformarna som erbjuder renoverade produkter.

Swappie: renoverade iPhones till rabatterade priser

Su Swappie.com det är möjligt att sälja eller köpa en renoverad iPhone till superrabatterade priser. Alla telefoner är Professionellt testad och reparerad i Finland och njut av Swappie Guarantee™ ingår i priset som gäller för 12 månader.

Swappie är synonymt med bra kvalitet och tillförlitlighet och de iPhones du hittar online är som ny, men säljs till låga priser. Dessutom, om produkten inte tillfredsställer dig, har du den tillgänglig 14 dagar att göra returen.

Refurbed and Trendevice: de bästa erbjudandena på renoverad elektronik

TrenDevice.com är en plattform för att sälja eller köpa renoverade smartphones, surfplattor och andra tekniska enheter. Sajten är främst specialiserad på toppklassiga enheter från Apple, Samsung och Huawei, som utsätts för 37-test för byte av skadade delar.

Refurbed.it e Säkert de är renoverade elektronikplattformar, som skryter priser upp till 40 % billigare. Alla enheter testas noggrant innan de släpps ut på marknaden och omfattas av garanti från 12 till 36 månader. Tillgängliga 30 dagars gratis provperiod under vilken fri retur.

KÖP PÅ RENOVERAD[/button]

Renoverade smartphones: Mediaworld erbjuder

Det är också möjligt att köpa renoverade smartphones i onlinebutikerna på de viktigaste elektroniksajterna. På Mediaworld.it Det finns en sektion dedikerad till denna typ av produkt som, som det står på webbplatsen:

innan den återfördes till försäljning till ett rabatterat pris jämfört med det normala försäljningspriset, utsattes den för en komplett serie tester och inspektioner som intygar dess perfekta funktionalitet och överensstämmelse med marknadens kvalitetsstandarder. Den renoverade produkten är därför att förstå som "inte ny".

För mer information om evalutionskriterie tillämpas av Mediaworld på renoverade begagnade bilar kan du läsa qui.


Amazon, ePrice, eBay: alla är galna i renoverade smartphones

Även e-handelsjättarna, som amason, ePriceeBay rider på vågen av renoverade enheter.

amasonerbjuder till exempel alla typer av renoverade produkter, inspekterade och testade av kvalificerade leverantörer och omfattas av Amazon Förnyad garanti som gäller i ett år. Smartphones, datorer, surfplattor, konsoler, små apparater, kontorsmaterial, detta och mycket mer på Amazon Renewed.

Classic Outlet ePrice av renoverade produkter finns det många artiklar, testade, bedömda som perfekt funktionella och därför omfattas av garanti upp till 1 år. Smartphones, surfplattor, TV-apparater, bärbara datorer, vitvaror och hushållsartiklar, med spara upp till 70% på originalpriset.

Även på eBay det finns en myriad av renoverade och skyddade produkter garanti på 12 månader av säljarna. Inte bara smartphones, utan även vinkällare, induktionshällar, espressomaskiner, torktumlare, elektriska kvastar och många andra produkter.


Andra butiker där du kan hitta renoverade produkter

Så gott som ny

Denna tyska sajt utmärker sig för sin uppmärksamhet på detaljer när man renoverar enheter. De erbjuder högkvalitativa elektroniska produkter till rimliga priser och lovar att deras produkter kommer att se "lika bra ut som nya". Du kan dock tycka att deras produktutbud är mer begränsat än andra webbplatser.

återköpa

Om du letar efter renoverade enheter och tillbehör till överkomliga priser, återköpa det kan vara rätt plats för dig. De erbjuder ett stort urval av elektroniska produkter och deras renoveringsprocess är pålitlig. Du kan dock upptäcka att urvalet av telefonmodeller är mindre omfattande än på andra sajter.

Tillbaka marknad

Om du vill ha en sida som ger dig en känsla av trygghet under ditt köp, Tillbaka marknad det är för dig. De erbjuder ett brett utbud av renoverade elektroniska produkter från certifierade säljare. Varje produkt har en detaljerad beskrivning av dess skick och du kan vara säker på att du får vad du betalat för. Dessutom erbjuder de 12 månaders garanti på alla produkter.

TomatoSmartphone

Om du letar efter en webbplats specialiserad på försäljning av renoverade smartphones, TomatoSmartphone det kan vara rätt för dig. De fokuserar uteslutande på att sälja renoverade mobiltelefoner och erbjuder ett brett utbud av modeller och märken. Deras returpolicy och standardgaranti är solid, men du kanske måste leta någon annanstans om du letar efter annan elektronik.

Renoverad för dig

Denna italienska sida erbjuder en mängd olika renoverade elektroniska enheter, från mobiltelefoner till bärbara datorer. Deras urval kanske inte är lika omfattande som på andra sajter, men de erbjuder konkurrenskraftiga priser och en begränsad garanti på sina produkter.

Jag köper igen

Slutligen, om du letar efter en italiensk lösning för att köpa renoverade produkter, kan RiCompro vara ditt val. De erbjuder ett brett utbud av renoverade elektroniska enheter, vilket garanterar deras kvalitet och funktionalitet. Du kan dock upptäcka att deras gränssnitt och användarupplevelse kan förbättras.

Vi hoppas kunna ha gett dig en ganska tydlig översikt över världen av smartphones och renoverade produkter. Innan vi säger hejdå påminner vi dig dock om att de finns på bästa rabatter kupong e Rabattkoder att handla i alla dessa butiker på ytterligare reducerade priser, dra nytta av det!

Lämna ditt betyg