Kategori
guide

Vinterrea: när de börjar och hur man förbereder sig

Vinterrea är det perfekta tillfället att köpa varor till låga priser. Läs några tips för att få en riktig affär med hjälp av våra rabattkoder.

Ankomsten av vinterförsäljning det är alltid ett efterlängtat ögonblick för konsumenterna. Efter semesterperioden är det fler och fler som letar efter möjligheter att handla på rabatterade priser.

Vinterrea är en gammal sed. I antikens Rom användes de för att befria butiker från osålda produkter med tanke på den nya säsongens ankomst. Idag är försäljningen en möjlighet för butiker att tömma sina lager och göra plats för nyanlända.

När börjar vinterrean 2023? Här är datumen region för region:

Abruzzo: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
Basilicata: avresa 2 januari (längd 60 dagar)
Kalabrien: avresa 5 januari (slutar 6 mars)
campania: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
Emilia-Romagna: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
Friuli-Venezia Giulia: avresa 5 januari (slutar 31 mars)
lazio: avresa 5 januari (längd 6 veckor)
liguria: avresa 5 januari (slutar 18 februari)
Lombardia: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
: avresa 5 januari (slutar XNUMX mars)
Molise: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
piemonte: avresa 5 januari (längd 8 veckor)
puglia: avresa 5 januari (slutar 28 februari)
sardegna: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
sicilia: avresa 2 januari (slutar 15 mars)
toscana: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
umbria: avresa 5 januari (längd 60 dagar)
Veneto: avresa 5 januari (slutar 28 februari)
Valle d'Aosta: avresa 3 januari (slutar 31 mars)
Trento och Bolzano: i provinsen Trento finns inget startdatum och handlare är fria att organisera sig som de vill; i Bolzano-området bör de dock börja från 7 januari till 4 februari och från 4 mars till XNUMX april.

Nu när du vet startdatumet för försäljningen, ta reda på hur du förbereder dig så att du inte missar de riktiga erbjudandena. Här är några Consigli att göra kloka och försiktiga inköp.

Gör en lista över saker att köpa

Innan du börjar göra handla, förbered en väl detaljerad lista över de saker du behöver eller är intresserad av. På så sätt blir du mindre frestad att köpa onödiga saker bara för att de är inne offerta.

Här är några sätt att göra en effektiv inköpslista under vinterrean:

 1. Identifiera dina behov: tänk först på de saker du verkligen behöver. Till exempel, om du vet att du behöver byta ut ett par vinterstövlar, placera det högst upp på din lista.
 2. Välj mångsidiga artiklar: Under reor är det lätt att bli frestad av erbjudanden på särskilda eller trendiga artiklar som kanske bara är trendiga under en säsong. Försök istället att välja mångsidiga plagg som du kan bära vid flera tillfällen.
 3. Glöm inte tillbehör: Accessoarer som skärp, sjalar och hattar kan lägga till en touch av stil till din garderob utan att bryta banken. Placera dem högst upp på din lista om du letar efter erbjudanden.
 4. Sätt en budget: Innan du går och handlar, bestäm hur mycket du vill eller kan spendera totalt. Detta hjälper dig att hålla fokus på dina inköpsmål och undvika att göra impulsiva köp.
 5. Ta med dig din lista: när du har förberett din lista, ha den med dig medan du handlar och glöm den inte hemma eller i dina smartphoneanteckningar. På så sätt kan du hänvisa till det och se till att du inte köper onödiga saker bara för att de är på rea.

Har du redan din lista klar? Gå och shoppa med de viktigaste rabattkoderna dedikerade till rean

Ovs rabattkoder och erbjudanden
Stradivarius rabattkoder och erbjudanden
Pull and Bear rabattkoder och erbjudanden

Jämför priserna på olika artiklar

Jämföra priser det är ett bra sätt att se till att du får en bra affär under vinterns försäljning. Här är några tips för att jämföra priser:

 1. Använd kraften i onlineforskning: Gör lite innan du handlar sökning på nätet på priserna på de produkter du är intresserad av. Det finns många sajter och appar som jämför priser från olika källor, så du behöver inte slösa tid på att besöka ett stort antal butiker.
 2. Kolla förra säsongens priser: under vinterrean är det lätt att hitta erbjudanden på säsongsvaror. Håll ett öga på senaste säsongens priser för att få en uppfattning om hur mycket produkter som kan rabatteras under reor.
 3. Kontrollera kvaliteten: Även om en produkt är på rea, betyder det inte nödvändigtvis att det är ett fynd. Kontrollera alltid produktens kvalitet innan du köper den, speciellt om du funderar på att köpa något med rabatt.
 4. Jämför priser i fysiska butiker och online: Begränsa dig inte till att bara leta i fysiska butiker eller bara online. Om det är möjligt för dig, jämföra priser i båda typerna av butiker för att se till att du får det bästa erbjudandet.

Är du redo för dina inköp? Köp de bästa varorna med våra rabattkoder:

Maxi Sport rabattkoder och erbjudanden
Sportler rabattkoder och erbjudanden
Champion rabattkoder och erbjudanden

Sök efter erbjudanden online

Under vinterrean erbjuder många nätbutiker rabatter och specialerbjudanden. Här är några tips för att hitta de bästa erbjudandena online under rean:

 1. Registrera dig för nyhetsbrev från dina favoritbutiker: Många butiker skickar erbjudanden och rabatter direkt till din e-postinkorg. Att registrera sig för nyhetsbrev från dina favoritbutiker är det bästa sättet att vara bland de första som får veta om deras erbjudanden under reor.
 2. Följ butiker på sociala medier: Många butiker lägger ut sina erbjudanden på sociala medier, så följ dina favoritbutiker på Facebook, Instagram, Tik Tok och andra plattformar för att hålla dig uppdaterad om deras erbjudanden under rean.
 3. Använd appar för att jämföra priser: Det finns många webbplatser och appar som jämför priser från olika onlinekällor. Använd dessa verktyg för att hitta de bästa erbjudandena på de produkter du är intresserad av.
 4. Kolla in begagnade säljsajter: Glöm inte att kolla in begagnade säljsajter som eBay eller Depop under försäljning. Du kan hitta bra erbjudanden på högkvalitativa kläder till rabatterade priser.

Har du identifierat de bästa onlineerbjudandena? Använd våra rabattkoder nu för att köpa till ännu lägre priser:

Deichmann rabattkoder och erbjudanden
Geox rabattkoder och erbjudanden
Bata rabattkoder och erbjudanden

Välj moderiktiga kläder

Under vinterrean är det lätt att hitta erbjudanden på säsongsvaror. Håll ett öga på säsongens trender och försök välja plagg som du kan bära även de kommande åren. Här är några tips för att välja trendiga föremål under rean:

 1. Välj klassiska artiklar: under reor är det lätt att bli frestad av erbjudanden på särskilda eller trendiga artiklar som kanske bara är trendiga under en säsong. Försök istället att välja klassiska plagg som aldrig går ur mode, som ett par slim fit jeans eller en vit skjorta.
 2. Mixa och matcha: När du väl har valt dina klassiska plagg kan du roa dig med att mixa och matcha dina plagg för att skapa trendiga outfits. Du kan till exempel bära en rutig skjorta över ett par jeans och lägga till ett par stövlar för en casual chic look.
 3. Lägg till tillbehör: Tillbehör som skärp, sjalar och hattar kan lägga till en touch av stil till din garderob utan att bryta banken. Välj tillbehör som matchar dina klassiska plagg för att skapa trendiga outfits, som de du kan hitta på Ovisse.
 4. Välj högkvalitativa varor: även om en produkt är på rea, betyder det inte nödvändigtvis att det är ett fynd. Välj alltid varor av hög kvalitet som håller över tid, även om de kostar lite mer.

Använd rabattkoderna för att genast köpa klassiska och moderiktiga varor:

Zalando privé rabattkoder och erbjudanden
Asos rabattkoder och erbjudanden
Yoox rabattkoder och erbjudanden

Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att bättre förbereda och välja de bästa varorna från dessa vinterreor. Trevlig försäljning!

Lämna ditt betyg